piektdiena, 2010. gada 26. februāris

26.02.2010

Šodien 5diena... Lieliskākā diena nedēļā arī šeit ;)

No rīta dodamies līdzi mūsu Ritai (viena no ģiemenes meitenēm) uz ilustrāciju izsātdi. Interesanti. Krāsaini, arī iedvesmojoši, bet ne par to šodien Jums gribu stāstīt.
Pēc izstādes beidzot dodamies iepirkt pārtiku mūsu (latviešu gaumē ;) ). Mūs pa ceļam sanāk kādam Ritas labam draugam - Vaško. Un te nāk klāt šīs tautas bonusi. Sasveicinoties cilvēki sabučojas uz ABIEM vaigiem, bez izņēmumiem :D !!

Nu veikals jau kā veikals, nekādas izredzes atrakst ko līdzīgu krējumam un biezpienam .. :/ Pat bazlika nau, to mammuks atsūtīs ;) un nebija arī citronpiparu!!! :o

Labi, lai vai kā, esam mājās un Dace mani pārsteidz ar brīnišķu Brownies kūku ...mmmm
Vārds pa vārdam un izrādās Vaško ir sērfers :D !!! JES un viņš arī bez lielas runāšanas un sarkšanas un citiem veikliem sieviešu trikiem, piedāvājās palīdzēt ar nodarbībām JES JES! :)
Jā, esam pieteikušās sērfkursiem, gaidam kādas ziņas.

Nākamā jaukā ziņa, viņi dodas uz baznīcu ar draudzes jauniešiem tikties. Mēs ar Dacīti laižam līdzi. Tur uzreiz mums klāt nosēžas Sara, kas tuko ( vnk pārsteidz cilvēku mobilitāte un viesmīlība). Vakars paiet jauki un beigās jau arī dabūnam ar daudziem sapazīties- sabučāties, un noteikti norunājam jau rīt tikties!!! :) Uzzinu, ka Sara, kas man tulkoja ar savu vīru dzied fantastiskajā korī, ko nesen man atskaņoja Joanna, jo priecājās, ka viņi uzstāsies arī viņas kāzās. Tiešām ļoti iespaidīgs kamerkoris, ļoti precīzi, vitāli, un aizrautīgi! Tātad ceru tikt uz kādu mūsu koncertiņu!!! :))
Cilvēki tik tiešām ļoti vēlas iepazīties un aicināt 'jaunās' sejas, tām likties labi un uzrunāt.

Braucam mājas, jo mūs taču gaida garrrrdā kūka!!! Esam ap 24:00 pie galda un sākies vakariņas ;) noēdamies, nosmejamies kārtīgi un tad seko apsolītā izpildīšana. Vaško apsolīju nospēlēt uz ģitāras un nodziedāt, un līdz nu ar to arī sākās brīnišķīgs vakars mums ( es , Dace, Rita un Vaško) kad dziedājām visas dziesmas, ko nu vien varējām atrast...Saviour King and None but Jesus...3 vārdi, manas lūgšanas, jā jā, Dacei uz miegu nodziedāju arī Circenīša dziemiņu. Re kā, tomēr noderēja ;)

Brīnišķi, ka arī ar tik tālu esošiem cilvēkiem mūs vieno dziesma un mīlestība uz Dievu...arī kūkas ;) Paldies liels Dacei, mums visiem ļoooti garšoja!

Laiks ir beidzot beigt šo jauko vakaru, lai varētu rīt pamosties :)

Tiekamies atkal :) un Svētīgu Sabatu Jums! :*

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru