ceturtdiena, 2010. gada 3. jūnijs

Mazi prieka mirkļi no Latvijā pavadītā laika.... Ar laimīgajiem !!!
Šis ir tā vērts, lai brauktu mājās, lai arī daudz esmu iekavējusi, esmu preicīga. To nevar izsvērt, priekpilnus brīžus... laimes mirkļus, ko todien lējām ar liešanu ;)
Te nu esmu atpakaļ. Un sākās viss ar jaunas mājvietas iepazīšanu. Te mēs ar Daci bīdam skapi.. :) nu nevar jau tā, neko neizmainīt ;)
Istaba jauka, liela, virtuvē tv..uuu :) bet nau kopīgās dzīvojamās istabas, beeeet ir feina vannasistaba un pati vanna! un skaista virtuve, dzīvosim kopā ar 2 spānietēm. Pretī kāpņu telpā palika ļooooti jaukas vāciešu meitnes, abas Sūzijas. Ar viņām esam jauki sadraudzējušās, šorīt kopīgi gājām brokastot, nolemts tā darīt katru svētdienu :)
Viņa ir ārts, un tad nu mēs ar izbrīnu klausamies visu par un ap un kas un kā. Katra jauna diena slimnīcas praksē ir tiešām intersanta. Tāda liela liela intereses par šo medinīcas lietu....
Istaba un 'lielais' darba galds, ko brālīgi dalam. Logs uz ielu....esam otrajā stāvā, jātur lodziņš vaļā , jo ir ārkārtīgi karrrrsts un nekādi bez svaiga gaisa neiztikt, bet ir lielais bet, nāk liels troksnis no garām braucošajām mašīnām.
Skype sarunu biedri šo troksni raksturo kā - gaisa reaktīvās lidmašīnas lidojot garām. ;)
Ui, bija mums karrsts- teica esot bijuši 38 grādi!

Nu beidzot beidzot esam sagaidījušas skaisto Portugālu vasaru. Ar nožēlu jāsaka, vēl neesmu bijusi pludmalē... jo jāmācās.
Bet mīļie, kad es beigšu mācīties, tad nu gan ;) tikai tur!!!
Labi, sūtu mazliet saules jums! :)

Guļam zona :)
Ince, puķes no Tava dārziņa ;)
Tā nopriecājos viņas ieraugot!!! gluži kā pie Tevis mājās esot!

1 komentārs: